Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در این بررسی مشخص شده است که زمین یا کفپوشِ اتاق‌های بیمارستانی ظرف چند ساعت پس از پذیرش بیمار به سرعت به باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک آلوده می‌شود و مسیر انتقال بیماری به بیماران را ایجاد می‌کند.

در این بررسی روند آلودگی در اتاق ۱۷ بیمار جدید پذیرش شده در بیمارستان مورد ارزیابی قرار گرفت تا زمان و مسیر انتقال باکتری در اتاق بیمار مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته متخصصان آمریکایی پیش از انجام آزمایشات، اتاق بیماران به طور کامل ضد عفونی شد و تست باکتری MRSA و دیگر انواع باکتری‌های مرتبط با مراقبت‌های درمانی تمامی بیماران منفی بود. سپس محققان تعاملات بیماران با کادر درمان و تجهزات قابل حمل را بررسی کردند.

آنها در حین آزمایشات مشاهده کردند نزدیک به نیمی از اتاق‌های بیماران در ۲۴ ساعت نخست به باکتری MRSA آلوده شدند. همچنین در مدت چهار روز پس از پذیرش، پاتوژن‌هایی (عوامل بیماری‌زا) چون MRSA، بیماری عفونی انتروکولیت با غشای کاذب و VRE در ۵۸ درصد از اتاق‌های بیماران پیدا شد.

آلودگی اغلب از کف اتاق شروع می شود اما در نهایت به جوراب، تختخواب و سطوح مجاور بیمار گسترش می‌یابد.

به گزارش پایگاه اینترنتی timesnownews، به گفته محققان، اگر باکتری ها روی زمین بمانند مساله ای نیست اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این ارگانیسم ها با وجود اقدامات کنترلیِ انجام گرفته به بیماران منتقل می‌شوند. این مطالعه در بخشی از "ششمین کنفرانس بین‌المللی عفونت‌های مرتبط با مراقبت‌های بهداشتی" ارائه شده است.

۲۳۵۲۳۵

کد خبر 1450286

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: باکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبانت، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به انباشت زباله در نوار غزه، درباره شیوع بیماری‌های واگیردار و وقوع اپیدمی در این باریکه هشدار داد.

آنروا با تاکید بر افزایش دما با نزدیک شدن فصل تابستان اعلام کرد که زباله در سراسر نوار غزه تلنبار شده و حشرات و موش‌ها و همچنین بیماری‌ها و اپیدمی‌ها رو به افزایش است.

به گفته این آژانس، فقدان سیستم بهداشت مناسب شرایط را وخیم‌تر می‌کند. هشدارها درباره شیوع بیماری‌های واگیر در شهر غزه پس از انباشت حجم وسیعی از زباله و فاضلاب در خیابان‌های این شهر، تشدید شده است. همچنین اجساد باقیمانده زیر آوار بمباران وحشیانه رژیم صیهونیستی نیز به این هشدارها دامن می‎‌زند.

کد خبر 6097958

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب