Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از اتاق ایران، نایب رئیس کمیسیمون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران بر این باور است که بی توجهی نسبت به نحوه درست تعاملات بین المللی در بین صاحبان بنگاه های اقتصادی و بازرگانان یکی از ضعف های جدی کشور در توسعه مناسبات تجاری در سطح جهانی است.

محمود اولیایی، نایب رئیس کمیسیمون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران در گفت وگو با پایگاه خبری ضمن بیان این نکته که کشور نتوانست از فرصت برجام برای حضور قوی و پایدار در بازارهای بین المللی بهره ببرد، عنوان کرد: احتمال دارد در پی تغییر رئیس جمهور آمریکا، شرایط تحریمی علیه ایران نیز تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب مجدد فرصتی ایجاد می شود تا شرکت ها و بنگاه های اقتصادی طی مذاکراتی با طرف های خود در دیگر کشورها، بتوانند سطح مناسبات بین المللی را ارتقا دهند؛ اما آنچه در حال حاضر حس می شود بی توجهی نسبت به اصول و قواعد مذاکره در سطح جهانی است.

او ادامه داد: در سطح دنیا استفاده از ظرفیت مشاوران مدیریت یک اصل پذیرفته شده است که متاسفانه در ایران به این ظرفیت مهم توجهی نمی شود. کلیه دستگاه های دولتی و خصوصی در کشورهای صنعتی و پیشرفته، مشاورانی در اختیار دارند که اصول مدیریتی را در بنگاه ها و دستگاه ها جاری می کنند. در واقع مدیران و صاحبان صنایع تنها به دانش خود اتکا نمی کنند و این رویکرد آنها موجب می شود در تعامل با طرف های خود در سایر کشورها، تصمیمات دقیق تری اتخاذ کند.

اولیایی ارائه یک طرح دقیق برای آغاز همکاری های بین المللی را در کنار تحقیقات بازار، رسیدن به درکی واضح از بازار هدف و رقبایی که حضور دارند را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: هر آنچه برای شناسایی بازار هدف لازم است به کمک مشاوران تهیه می شوند، بنابراین می توان به نقش کلیدی این افراد در روند مذاکرات تجاری و سرمایه گذاری اشاره کرد.

نایب رئیس کمیسیمون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران پشت کردن به علوم روز مدیریت را یکی از نقاط ضعف اقتصاد ایران برشمرد و ادامه داد: بها دادن به اقتصاد یک بعد ماجراست و بعد دیگر آن ارزش قائل شدن برای علم مدیریت است که در این سمت دچار ضعف جدی هستیم.

بر اساس اظهارات این فعال اقتصادی مشاوره های دقیق مدیریتی می تواند حتی بنگاه های ورشکسته را نیز دوباره به چرخه اقتصاد برگرداند، پس توجه به این حوزه بسیار اهمیت دارد. اگر در دوران برجام نمایندگان بنگاه های اقتصادی پشت میز مذاکره با طرف های خارجی نشستند اما عایدی نداشتند به این دلیل است که به نکات مشاوره ای توجه نکردن و بدون طرح اولیه و شناسایی بازار هدف خود مذاکرات را آغاز کردند.

به اعتقاد او اگر مدیران واحدهای تجاری و سرمایه گذاران می خواهند در دوران پیش رو و بعد از لغو تحریم ها از فرصت های خود بهتر استفاده کنند باید علمشان را توسعه داده و به کمک مشاوران مدیریت، طرح های تجاری خود را بر اساس شناسایی بازار هدف قبل از رفتن به پای مذاکره، تهیه کنند.  

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: انعقاد قراردادهای بین المللی مطالعه بازار بین المللی اتاق ایران بازار هدف بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها