Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه «راتگرز» در نیوجرسی، در این مطالعه متوجه شدند که ذرات ویروس کرونا هم در هوای داخل اتاق فرد مبتلا به کووید-۱۹ که در خانه خود را قرنطینه کرده است و هم در هوای خارج اتاق این فرد پیدا می شود.

«هاوارد کیپن» استاد دانشکده بهداشت عمومی راتگرز و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: داده‌های نمونه‌گیری هوای داخل خانه به وضوح نشان می‌دهد که RNA قابل اندازه‌گیری SARS-CoV-۲ در هوای خانه‌های اکثر افراد آلوده، نه تنها در اتاق قرنطینه، بلکه در سایر مناطق خانه آنها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان خاطرنشان کردند: این موضوع به این دلیل است که بسیاری از افراد آلوده در مدتی که باید خود را قرنطینه کنند، حضور خود را تنها به اتاق قرنطینه محدود نمی کنند و زمان‌های مختلفی را در اتاق مشترک و مجاور نیز سپری می‌کنند.

کیپن در یک بیانیه خبری دانشگاه راتگرز اظهار داشت: در این مطالعه ۱۱ فرد مبتلا به کووید-۱۹ مورد بررسی قرار گرفتند که در خانه قرنطینه شده بودند. بسیاری از آنها به شدت به قرنطینه خود در خانه پایبند نبودند، به طوری که هشت فرد در این مطالعه گزارش دادند که تا ۱۴ ساعت از اوقات خود را در اتاق های مشترک خانه سپری کرده اند و پنج نفر از این افراد نیز گزارش دادند که اوقاتی را در سایر مناطق خانه سپری کرده اند.

محققان در این مطالعه نمونه هوای اتاق های ۱۱ خانه را که در آنها یکی از افراد خانواده به تازگی به کووید-۱۹ مبتلا شده بود و خود را در یک اتاق قرنطینه کرده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار دارند. این نمونه‌های هوا  از نظر وجود سه ژن اختصاصی SARS-CoV-۲ در ذرات معلق در هوا آنالیز شدند. همچنین از افراد آلوده به کرونا در این مطالعه پرسیده شد که چه مدت زمانی را در اتاق قرنطینه سپری کرده اند.

این تجزیه و تحلیل نشان داد که نه تنها در اتاق های قرنطینه بلکه در سایر اتاق های خانه نیز حداقل یکی از سه ژن ویروس کرونا وجود داشت. همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، سایر ساکنان چهار خانه از ۱۱ خانه مورد بررسی یا از نظر ابتلا به ویروس کرونا مثبت بودند یا علایم این بیماری  داشتند.

نتایج مطالعه اخیر در مجله Annals of the American Thoracic Society منتشر شده است.

بیشتر بخوانید:

بهترین زمان انجام تست کرونا پس از مواجهه با فرد آلوده به اومیکرون چه زمانی است؟ احتمال ابتلای ۴۰۰ هزار نفر در روز به کرونا؛ کودکان زیر ۵ سال بیشتر درگیر اومیکرون می‌شوند

47231

کد خبر 1599481

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قرنطینه ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا داروی کرونا اتاق قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید

الهه جعفرزاده: نور می‌تواند بر ابعاد مختلف سلامت ما، از جمله بر چرخه خواب و بیداری، هوشیاری، خلق و خو، عملکرد شناختی و متابولیسم، تأثیر بگذارد. این موضوع به این دلیل است که بدن ما به طور طبیعی برنامه‌ریزی شده است تا در چرخه‌ای مطابق با بود و نبود خورشید عمل کند. این چرخه که به عنوان ریتم شبانه‌روزی شناخته می‌شود، بر بسیاری از جنبه‌های فیزیولوژی، متابولیسم و حتی رفتار ما حاکم است و در درجه اول با نور هماهنگ می‌شود. قرار گرفتن روزانه و منظم در معرض نور به ما کمک می‌کند تا یک ریتم شبانه‌روزی سالم و قوی داشته باشیم.

فواید مهم نور طبیعی بر سلامت جسم و ذهن

متأسفانه در زندگی مدرن به جای اینکه در طول روز، نور طبیعی خورشید و در شب تاریکی را تجربه کنیم، در بیشتر ساعات بیداری خود در معرض سطوح بسیار کم نور الکتریکی قرار می‌گیریم که این پاسخگوی نیاز بدن ما به نور طبیعی نیست. اگرچه نور مصنوعی بر ریتم شبانه‌روزی ما نیز تأثیر می‌گذارد، اما نور طبیعی مزایای فراتری را ارائه می‌دهد که به تقویت تأثیر آن کمک می‌کند، از جمله:

۱. ارتقای هوشیاری و عملکرد

مطالعات نشان داده‌اند که نور با شدت و روشنایی بالاتر، مانند نور خورشید، می‌تواند تأثیر مثبتی بر بهره‌وری ذهنی داشته باشد. تأثیرات نور روز بر مغز عبارتند از: ایجاد حس سرزندگی، هوشیاری و توجه، هوشیاری فیزیولوژیکی، بهبود عملکرد در اعمال شناختی و کاهش خواب‌آلودگی.

۲. دریافت ویتامین D

وقتی نور خورشید به پوست ما می‌رسد، بدن ما ویتامین D تولید می‌کند. ویتامین D برای داشتن استخوان‌های سالم و سیستم ایمنی قوی ضروری است. دریافت این ویتامین حتی در سطح انرژی و خلق و خوی ما اثر مثبت دارد. توجه داشته باشید که به طور معمول باید در برابر آفتاب، محافظت‌های لازم مانند استفاده از عینک آفتابی و ضد آفتاب را به عمل بیاورید، اما لازم است زمان مشخصی از روز، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، را نیز در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا بیشترین سطح ویتامین D را دریافت کنید.

۳. بهبود کیفیت خواب

بدن دارای یک ساعت بیولوژیکی یا چرخه‌ شبانه‌روزی است که سطح انرژی روزانه ما را تعیین می‌کند. ساعت بیولوژیکی کمک می‌کند که شب‌ها به راحتی بخوابیم و صبح‌ها با طلوع خورشید از خواب برخیزیم. استفاده زیاد از موبایل و رایانه و بودن در معرض نورهای آبیِ لوازم الکترونیکی در ساعات منتهی به شب می‌تواند این الگو را مختل کند و منجر به بی‌خوابی، خواب بیش از حد و خوابیدن در زمان‌های نامناسب شود. قرار گرفتن منظم در معرض نور طبیعی خورشید می‌تواند به هماهنگ نگه داشتن ریتم شبانه‌روزی، تنظیم خواب و استراحت بهتر کمک کند.

۴. ارتقای سلامت روانی

مزایای نور طبیعی فقط به سلامت جسمانی ما محدود نمی‌شود، بلکه این منبع بر سلامت روانی و خلق و خوی ما نیز اثر می‌گذارد. شاید شما هم جزو افرادی باشید که در روزهای ابری، دلتان می‌گیرد یا انرژی کمتری دارید. در واقع کمبود نور طبیعی می‌تواند باعث شود که ما احساس ناراحتی، افسردگی و اضطراب کنیم. اهمیت اختلال عاطفی فصلی (SAD) گویای اهمیت نور طبیعی بر سلامت روان است. دریافت نور طبیعی کافی می‌تواند به طور فعال با اختلالات سطحی روانی مبارزه کند. مطالعات نشان داده‌اند که بودن در معرض نور طبیعی می‌تواند سطح بی‌قراری و استرس را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:

آخرین وعده غذایی را چه زمانی بخوریم؟/ اعلام ۵ دلیل علمی این اشتباهات رایج را در فصل گرما انجام ندهید آفتاب‌سوختگی چیست؟ راه‌های پیشگیری از آن کدامند؟ چند نکته مهم درباره استفاده از عینک آفتابی در این روزها منابع: cantifix ، delos

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895210

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • دستگیری پسر جوانی که مادر خود را به آتش کشید + جزئیات
  • قتل بی‌رحمانه مادر توسط پسر پرخاشگر در شهرک دانشگاه
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید